Üdvözöljük a Spórolunk@kiloWattal program honlapján!

S@W zárórendezvény 2017. május 25-én

Az egyéves, középületeknek szóló energiamegtakarítási kampány záró- és díjátadó rendezvényét 2017. május 25-én tartjuk az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalában, Budapesten.
P1170339A zárórendezvényen a verseny hazai lebonyolítója, a GreenDependent Intézet áttekintést ad az elmúlt egy év erőfeszítéseiről, valamint a Polgármesterek Klíma- és Energiaügyi Szövetsége magyar tagjainak bevonásával panelbeszélgetésre is sor kerül, további lehetséges irányokat felvázolva a kampányban részt vett és egyéb érdeklődő önkormányzatok, intézmények számára. Emellett az elmúlt év tanulságait levonó és a jövő terveit megosztó kiscsoportos beszélgetés is lesz, valamint a Spórolunk@kiloWattal kampány három versenykategóriájában (1/ legtöbb energiamegtakarítás, 2/ legjobb kampány, 3/ legjobb és legfenntarthatóbb akcióterv) első helyezést elérő önkormányzati épületek is bemutatkoznak. Végül, de nem utolsó sorban pedig minden kategória első három helyezettje, akárcsak a Spórolunk@kiloWattal záró kérdőívek kitöltésében leginkább jeleskedők, nyereményben részesülnek. A rendezvény helyi, szezonális, bio/ fair trade élelmiszerekből készült ebéddel zárul.

Részletesebb program:

10.00 – 11.30
     o  Köszöntő a verseny védnöke és házigazdája, az Alapvető Jogok Biztosának Hivatala, valamint a GreenDependent Intézet részéről
     o  A S@W energiatakarékossági verseny áttekintése – GreenDependent Intézet
     o  Hogyan tovább a Spórolunk@kiloWattal után? - A Polgármesterek Klíma- és Energiaügyi Szövetsége magyar tagjainak tapasztalatai - Panelbeszélgetés (Kovács Lajos alpolgármester - Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidék Önkormányzata, Ughy Attila polgármester - Budapest Főváros XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata, Kovács Katalin környezetfejlesztési igazgató - Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata)
     o  Kiscsoportos beszélgetés: a verseny tanulságai, jövőbeli energiatakarékossági törekvések
11.30 – 11.50 – Kávészünet
11.50 – 13.10
     o  Beszámoló a kiscsoportos beszélgetések eredményeirőlP1190453 illusztracio
     o  Eredmények kiértékelésének menete, eredményhirdetés
     o  Az egyes kategóriák nyerteseinek előadásai
     o  Kérdések
     o  A három versenykategória nyereményeinek átadása
     o  4. kihívás eredményhirdetése, gyümölcsfa csemeték átadása
13.10 – 14.00 – Ebédszünet, tapasztalatcsere
    (A találkozó résztvevőit vendégül látjuk egy helyi, szezonális, bio/ fair trade élelmiszerekből készült ebédre.)

Regisztráció ezen a linken keresztül lehetséges: https://goo.gl/forms/A4cANhnUeBOAuJjI2

FIGYELEM! Ez a weboldal cookie-kat és hasonló technológiákat használ.

Ha nem változtatja meg böngészője beállításait, hozzájárul ehhez.

Megértettem